Forma silikonowa ElastoMoule do ciastek mini-magdalenki (D-1851-01D)
209,96 zł
gwarancja: 12 mies.
aktualizowany: 28.06.2024
Wymiary: 60 x 40 cm
Nr katalogowy: D-4937-60
- Mata silikonowa przeznaczona jest do wałkowania ciasta.
- na macie oznaczone są koła o średnicy 12, 16, 20, 24, 28 i 32 cm
- podziałka centymetrowa, które służą do precyzyjnego ukształtowania ciasta.
- Mata jest przezroczysta, stabilna, nie przesuwa się po blacie, elastyczna oraz łatwa w utrzymaniu w czystośći.
Firma de Buyer powstała prawie 200 lat temu, w miejscowości Val d'Ajol, w masywie górskim Wogezów, we wschodniej Francji. I ciągle jest w tym samym miejscu. Można powiedzieć, że niezmienna lokalizacja wynika z filozofii działania i podejścia do życia właścicieli i pracowników firmy. Główna idea to czerpanie wiedzy z tradycji, która jest przekazywana z pokolenia na pokolenie. Zaangażowanie firmy de Buyer w rozwój współczesnej gastronomii i sztuki kulinarnej na podstawie dawnych wzorców i łączenie ich z nowoczesnymi technologiami daje wspaniałe efekty.
Nauka produkcji sprzętu do gastronomii w de Buyer, w swojej filozofii przypomina czasy, kiedy mistrz i czeladnik pracowali w rzemieślniczych warsztatach. Młodsi uczą się od bardziej doświadczonych, poznają tajniki produkcji, starają się wypracować własne innowacyjne ścieżki. Umiejętności manualne idą w parze ze stosowaniem nowoczesnych rozwiązań. Pracownicy od pokoleń związani z fabryką, pracują juk u siebie. Firma wspiera cały region, angażując się w różne projekty kulturalne, socjalne i gospodarcze.
W de Buyer znajdziemy pełne wyposażenie restauracji. Nowe projekty konsultowane są nie tylko z inżynierami, ale także z szefami kuchni, którzy przekazują swoje praktyczne uwagi. Sprzęt do restauracji to nie tylko stal. W de Buyer produkuje się również garnki, patelnie z powlekanego aluminium, miedzi. Cała produkcja jest projektowana i produkowana we Francji. To także element filozofii tego przedsiębiorstwa.